Over ons

NETGO ICT-Solutions adviseert en ondersteunt met meer dan 200 medewerkers MKB bedrijven vanuit zeven locaties in Duitsland en een locatie in Nederland. Dankzij een uitgebreid dienstenportfolio is NETGO ICT-Solutions op het gebied van IT-infrastructuur, servers en storage, IP-telefonie en databeveiliging een professionele dienstverlener.

Sinds de oprichting in 2007 door Benedikt Kisner en Patrick Kruse, hecht de directie veel waarde aan een persoonlijke benadering van de NETGO klanten. Vaste contactpersonen, speciaal toegewezen trainingen en scholing op basis van de behoeftes van de klant, garanderen exclusief advies en dienstverlening op premium niveau. Klanten kunnen rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie.

Dicht bij de klant

Als u in het doolhof van IT aankomt, dan wijzen wij u de weg. Wij zijn uw sparringpartner. Wij ondersteunen in uw dagelijkse IT-behoeften; consultancy, ontwerp van IT projecten, installatie en configuratie van IT-componenten en –diensten, bij uitrol, onderhouden, documenteren, verzorging en beheer van IT omgevingen.

Wij zijn er voor u, de klok rond. U en uw bedrijf hebben bij ons de focus, wat we ook doen. Korte aanrijtijden, snelle reactietijden en natuurlijk uitstekende medewerkers zorgen ervoor dat u bij ons in goede handen bent. We willen geen oppervlakkige relatie, maar streven naar een langdurige en succesvolle samenwerking – u toch ook?
Niet voor niets zijn we volgens vakblad Channelpartner één van de beste automatiseringspartners van Duitsland.

NETGO Groep

Samen met onze zusterbedrijven Sila-Consulting, DATA Westfalia, NETGO Smartwork, NETGO Reseller-Solutions, NETGO Consulting, CompuTech en NETGO Systemhaus zijn we de NETGO Groep. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Westmünsterland, vlakbij de Nederlandse grens. Sinds begin 2016 is ook de Nederlandse vestiging een feit.

Zo verenigen we een automatiseringsbedrijf, security consulting, cloud services en groothandel onder één dak. Korte lijnen en centrale knowhow zorgen ervoor dat u voor al uw IT-vraagstukken bij ons de juiste contactpersoon kunt vinden.

Partners

We hebben een nauwe relatie met toonaangevende fabrikanten in de IT. De directe lijnen naar de fabrikant staan daarbij voorop. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat onze medewerkers altijd up-to-date zijn, om zo een perfecte service aan onze klanten te kunnen bieden.