NETGO ICT-Solutions biedt onderscheidende oplossingen en diensten binnen de ICT-Branche.

Met NETGO B.V. heeft de regio Achterhoek een nieuw ICT-bedrijf. Vanuit de vestiging aan de Hamelandroute 90 in Aalten zijn ICT-specialisten Kees Kuiperije en Kars Engwirda actief.

Kuiperije en Engwirda zijn geen onbekenden, aangezien zij al enige jaren in deze regio een breed netwerk hebben opgebouwd. Met hun ervaring past het duo uitstekend bij het bedrijf. NETGO GmbH, met hoofdkantoor in Borken (D), heeft in Duitsland meer dan 100 medewerkers verdeeld over 8 vestigingen en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd.

Niet alleen de geringe afstand naar de grens lag ten grondslag aan NETGO B.V., ook het team telde al geruime tijd Nederlandse ICT-specialisten. Een belangrijk punt is natuurlijk ook dezelfde mentaliteit, de fusie van Nederlandse en Duitse manier van werken vormt daardoor een stevig fundament – de eerste klanten in de Achterhoek maken al gebruik van de service van NETGO.

“Midden in het hart van de Achterhoek hebben we een goede strategische basis om onze oplossingen geheel op maat aan onze klanten te kunnen bieden”, verklaart directeur Patrick Kruse. “De Nederlandse markt biedt veel potentieel. Door de uitstekende structuren in het buurland ontstaan er voor ons erg interessante mogelijkheden, ook omdat ICT nog echt ‘booming’ is.”

“In Nederland ontwikkelt het ICT-landschap zich steeds complexer. Met onze knowhow zijn wij voor de klant een betrouwbare en professionele partner. Met Kees en Kars hebben wij precies de juiste personen voor onze klanten in de regio”, aldus directeur Benedikt Kisner.

De strategie van NETGO ICT-Solutions in Aalten is om IT-infrastructuur, servers en storage, IP-telefonie, netwerk- en backup-oplossingen, integraal en compleet op maat naar de klant aan te bieden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *